Ramaekers Leon N.V. is een verfhandel voor professionelen en particulieren.

Hellebeemden 1, 3500 Hasselt - btw nr be 0431.057.805

Tel: 011/27 43 92 Fax: 011/27 59 64

info@ramax.be

Ma–Vr : 07u00 – 18u00 // Zat : 9u00 - 12u00 // Zon- en feestdagen : gesloten
Created by Fuzionz IT
replica watches With its cool and stylish design also the reasonable price. It is very worthy to have a Audemars Piguet Replica Royal Oak wall clock.
audemars piguet replica watches franck muller replica patek philippe replica roger dubuis replica sinn replica Fake Cartier Watches Chopard Replica Watches Franck Muller Replica Watches Omega Replica Watches Patek Philippe Replica Watches Best Replica Watches

Ramax

Ramax

Ramaekers Leon N.V.
Hellebeemden 1, 3500 Hasselt - btw nr be 0431.057.805

Verfgroothandel Ramaekers Leon N.V., uw betrouwbare verfspecialist

   

 * ZonhovenOpeningsuren - 

Heuveneindeweg 46 -  0476/02.22.22

Maandag tot vrijdag: 8 uur tot 17 uur

Zaterdag: 9 uur tot 12 uur

 


* Hasselt - Openingsuren -

Hellebeemden 1 - 011/27.43.92

Maandag tot vrijdag: 7 uur tot 18 uur

Zaterdag: 9 uur tot 12 uur

 

 

 Uw verfspecialist voor zowel professionelen als particulieren.

Uitgebreid gamma van kwaliteitsverven, behang, vloerbekleding, schildersbenodigdheden, lijmen, schuurmaterialen, kitten, ..


 

OVER ONS:

 

Ramaekers Leon N.V., reeds 3 generaties uw partner in verf en -benodigdheden.

Na 1944 begon Ramaekers Eugene samen met zijn broer een verfzaak in Hasselt.  Al snel had hij zijn eigen zaak.

In 1958 nam zijn zoon, Ramaekers Leon, op 21-jarige leeftijd de zaak over en kreeg het een nieuwe dimensie.  De houtverwerkingsnijverheid en de verfverbruikers werden uitgebreid bijgestaan voor afwerkingsprodukten.  In 1989 werd de ruimte in de Lazarijstraat te klein en verhuisde de zaak naar het huidige adres.  De locatie vlakbij de afritten van de autosnelweg E313 in Hasselt is gemakkelijker bereikbaar .

In 1997 vond Leon het tijd om met pensioen te gaan en de zaak over te laten aan zijn zoon Ramaekers Peter, de huidige zaakvoerder. In feb. 2017 opende hij een 2 de zaak in Zonhoven. Klein- en groothandel verf.

De klanten met raad en daad bijstaan heeft de familie altijd hoog in het vaandel gedragen. Je kan bij Ramaekers N.V. onder andere terecht voor een degelijk eigen merk van verven met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, alsook voor alle verfbenodigdheden. De laatste 20 jaren is het assortiment naar interieur toe steeds uitgebreider geworden.

Naast schilders, vaklui en grootverbruikers is ook de particulier en doe-het-zelfver van harte welkom bij ons.

MISSIE:

 

De ruime parking, de grote silicone-spuit op het dak ... je kunt er niet voorbij rijden.

Met een scherp oog voor detail bieden wij u de grootste keuze in de streek, van verf en behang tot vloerbekleding, van zonwering tot jaloezieën.

Ramaekers Leon N.V. weet als geen ander wat de klant nodig heeft.  Daarom vindt u bij ons enkel kwaliteitsverven.  Tevens worden uw kleuren op eigen verfmachines klaargemaakt zodat u even later met uw potten verf buiten stapt.

Ook de houtverwerkingsnijverheid wordt op zijn wenken bediend met 2 komponent-PU lakken, vernissen, houtbescherming, kitten, lijmen, schuurmaterialen, machines, ... .

Wij zorgen voor professioneel advies op maat en bieden een ruime keuze aan schildersmateriaal, -benodigdheden, maar ook machines en uitrustingen.

Onze praktisch ingerichte toonzaal nodigt u uit om een kijkje te nemen.  Hier maakt u kennis met alles wat met 'het verven' te maken heeft.  De vakkundigheid van ons personeel in combinatie met het persoonlijk karakter van de zaak staat garant voor kwaliteit.


Gebouw A

Ontdek de Ramax verven   Meer Info